SAS Tech Services logo

Over ons

SAS Tech Services is een alles-in-één Managed Service Provider voor kleine en grote bedrijven. We helpen Britse en Europese klanten in alle fasen van hun IT-levenscyclus.
Neem contact op
SAS Tech Services beeldmerk

Sinds 2000 levert SAS Tech Services op maat gemaakte technische oplossingen voor alle klanten. Hierbij bieden we de juiste ondersteuningsmodellen om de groei en productie van hun bedrijf te verbeteren. In al die jaren hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd als een veilige, betrouwbare en kosteneffectieve partner.

Voordat we met een nieuw project starten zorgen we ervoor dat we een goed inzicht hebben in de behoeftes van onze partners. Daarna kiezen we de meest geschikte ingenieurs en consultants met de juiste balans in technische vaardigheden en persoonlijkheid. We doen er alles aan om onze klanten op de meest efficiënte manier te ondersteunen en de juiste oplossing te bieden om hun zakelijke doelen te bereiken.

We bieden efficiënte service door ondersteuning, implementatie en verwijdering te combineren en zo de kosten te verlagen. Op die manier kunnen we een complete in-house oplossing bieden voor het veilig verzamelen, opslaan, implementeren, ondersteunen en verwijderen van alle soorten IT-activa.

We streven naar een werkomgeving waar vindingrijkheid, innovatie en zelfstandigheid wordt aangemoedigd. Wij zijn gedreven om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor onze klanten. Partnerschap en integriteit zijn hierin onze belangrijkste hulpmiddelen.

Onze geschiedenis

SAS Logistics is opgericht in 2000 met voornamelijk ex-militair personeel om meer veiligheid te bieden aan de mobiele-telefoonindustrie. Toen we eenmaal een reputatie hadden opgebouwd als een veilige, betrouwbare en kosteneffectieve aanbieder van logistieke oplossingen voor klanten in het VK en Europa konden we onze diensten uitbreiden naar meer samengevoegde logistieke oplossingen. Dankzij onze uitgebreide vloot, ervaring en bekwaamheid konden we onze diensten uitbreiden met opslag, implementatie, installatie, ontmanteling, verzameling en veilig transport van alle soorten bedrijfsmiddelen.

In 2012 werd SAS uitgekocht door de huidige directeuren en zijn we verhuisd naar ons hoofdkantoor in Brackmills, Northamptonshire. Vanuit onze gecentraliseerde locatie in Northampton bood SAS uitgebreide, witte handschoendiensten aan de ITAD- en OEM IT-sectoren. In september 2020 breidde SAS uit en opende we nieuwe vestigingen in Rijen, Nederland en in Charlestown, Dublin.

In de afgelopen jaren is SAS synoniem geworden voor Tech Services binnen de OEM- en Channel Reseller-markten door samen te werken met 's werelds grootste Tech OEM's in zowel het VK als Europa. Dit was voor SAS Logistics aanleiding om de naam aan te passen naar SAS Tech Services en zo de groeiende dienstverlening beter weer te geven.
SAS Tech Services kantoor

Klantervaring

connection-blue-underline

We hebben de afgelopen drie jaar met SAS samengewerkt aan collecties van Barclays-locaties in het Verenigd Koninkrijk. SAS heeft IT-hardware verzameld van onze Primary Tier 4-datacenters, Campus-sites en Branch-netwerk. Elke collectie wordt met gemak en met de klant in gedachten gepland en uitgevoerd. Het team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat alle hardware wordt opgehaald, ongeacht eventuele toegangs-/ruimtebeperkingen op de locatie en werkuren op de locatie. Ik zou SAS direct aanbevelen voor alle contracten waarvoor ze inschrijven en kijk ernaar uit om in de toekomst met hen samen te werken

Simon Lockett
Technical lead, Barclays Core Data Centres

Barclays Logo
Quote left
Quote right
SAS Logistics – trading as SAS Tech Services
Registered in England & Wales.
Company Registration No 04066082
Web Design and Development by
Brandness